Saltar a continguts

Ass. Triangle Blau

Navegació

Menú principal

2009

Cercador

Visita guiada pel Camp de Flössenburg (Triangle Blau)

Del 5 al 12 de setembre un petit grup del Triangle Blau va visitar diferents camps de concentració d'Alemanya per recordar i retre homenatge a totes les víctimes de l'horror nazi. Vam visitar també les ciutats alemanyes de Würzburg, Weimar i Nuremberg, i les ciutats suïsses de Gruyères i Ginebra.

Va ser també un viatge de recerca i estudi de cara a futurs viatges amb estudiants i de cara a l'assessorament que ofereix l'Associació a investigadors i persones interessades en aquest tema. Vam estar acompanyats i guiats en tot moment per en Jordi Riera i la Carme Daviu.

(Properament hi anirem afegint més fotos)

Acte sota la pluja davant del monument amb més de 400 assistents. El dinar va aplegar unes 186 persones.

Homenatge i record als nostres familiars i amics deportats tot visitant Mauthausen i altres camps o indrets nazis (Gusen, Melk, comando Hinterbrühl, castell de Hartheim, comando de Gunskirchen i el de Vöcklabruch...) i participació als actes internacionals commemoratius de l'alliberament del camp de Mauthausen (5 de maig de 1945).

També hem visitat les ciutats de Linz (Capital Europea de la Cultura 2009), Melk (la seva Abadia), Viena, el llac subterrani Seegrotte-Hinterbrühl (el més gran d'Europa) i el petit poble emmurallat Vöcklabruch.

Alguns membres de l'Associació van ser presents a l'acte de record del cementiri.
Posteriorment es visità el refugi antiaeri de ca l’Arnau.

6 Registres trobats.
Pàgina  1 | 2 | >