Saltar a continguts

Ass. Triangle Blau

Navegació

Menú principal

Agenda

11/10/2019 - 13/10/2019
Altres
Sortida: Batalla de l'Ebre (Tortosa, Miravet...) (ANUL·LADA)

Programa:

 

Dia 1: Origen - Tortosa

Sortida direcció Montferri (Alt Camp), pel camí farem una parada per esmorzar a càrrec dels Srs. Clients. Visitarem el Santuari de Montserrat de Montferri d’estil modernista, després anirem a l’hotel on farem Check-in i dinarem, a la tarda visita guiada a Tortosa fent un seguiment d’episodis de la Guerra Civil i entrant a la Catedral i el pati renaixentista dels Reials Col·legis, sopar a l’hotel i allotjament.

Dia 2: Tortosa - Castell de Móra d’Ebre i Castell de Miravet - Pas de Barca - Refugi de Flix - Búnquer dels Reguers

Sortida després d’esmorzar. Començarem la visita amb al Pas de Barca entre Rasquera i Móra la Nova (només si el temps ens ho permet), seguidament pujarem al Castell de Miravet per visitar-lo, recomanem dur calçat còmode perquè la pujada es empedrada i dura uns 20 minuts (hi ha la possibilitat de pujar-hi amb taxi, preu no inclòs). Després ens traslladarem a Móra d’Ebre per visitar-hi el seu mirador–castell i la població, dinarem i a continuació visitarem el Búnquer dels Reguers a Ascó i el refugi antiaeri de Flix, finalitzades les visites, tornarem a l’hotel per sopar i allotjament.

Dia 3: Tortosa - Mel Muria - Origen

Sortida després d’esmorzar per anar al Perelló (Baix Ebre), allà farem una visita guiada pel Centre d'interpretació Apícola “Mel Muria”, gaudirem d’un espai sensorial i d’una projecció audiovisual impactant, assaborirem els diferents tipus de mel, també podrem prèviament equipats amb el vestit d’apicultor i acompanyants d’un professional, observar en directa i en plena natura el treball de l’apicultor. Després de la visita anirem a l’hotel per dinar i a la tarda camí de tornada al punt d'origen. Fi del viatge.

 

3 DIES BUS. SORTIDA: 11/10/19

PREU: 335€ (Supl. Individual: 70€)

Paga i senyal de: 50€

Resta abans del: 10/09/19

07h30 Est. Bus Figueres

08h15 Rotonda Gasolinera de Salt

Cal donar DNI, Nom, Cognoms, Telèfon i lloc a on pujaran al fer la reserva

COMPTE DE LA CAIXA: ES34 2100 1033 3102 0017 1965

 

EL VIATGE INCLOU:

• Autocar per tot el recorregut amb guia acompanyant

• 2 nits d’hotel de 3*** superior Tortosa

• Tots el àpats inclosos (amb aigua i vi ) menys l’esmorzar del dia de sortida.

• Entrades i visites guiades especificades en el programa. Assessorament del Consorci Memorial dels Espais de la Batalla de l’Ebre

• Assegurança de viatge.

 

Més informació:

C/ Nou, 147 – 149 Baixos – 17600 Figueres – Tel. 972.676.563

www.touristclub65.com - info@touristclub65.com

 

 

 

Annex: Programa  (pdf 701.83KB)