Saltar a continguts

Ass. Triangle Blau

Navegació

Menú principal

Notícies diverses

Cercador

Jordi Bellapart
27/08/2015

El dilluns 24 d’agost, a l’auditori del Museu de la Mediterrània, es van lliurar les Medalles del Montgrí 2015 que concedeix l’Ajuntament de Torroella de Montgrí. Enguany han rebut aquest guardó: l’Associació de Teatre Medes Montgrí, Josep Morraja (un dels promotors l’any 1982 de Associació Filatèlica i Numismàtica de Torroella de Montgrí i primer president del Bàsquet Club Torroella) i Jordi Bellapart (activista cultural, exregidor i membre fundador, president i ànima del Cine Club Torroellenc i el Cinema Montgrí).

Des del Triangle Blau, volem felicitar al nostre soci, amic i col·laborador amb els seus documentals dels viatges de l’Associació, Jordi Bellapart, per aquest merescut premi.

 

Cartell
30/07/2015

 

Sinopsis: Un documental del torroellenc Jordi Bellapart que en el setantè aniversari del tancament del pitjor camp de concentració nazi ens transporta a un dels indrets amb més simbologia de la II Guerra Mundial. Un documental que ens ha de servir per no oblidar una trista part de la història més recent, una història que recupera la memòria de persones properes i familiars de membres de l’Associació Triangle Blau, una entitat empordanesa que treballa per a la preservació i la difusió de la memòria històrica.

Detall Ampliar imatge
09/04/2015

El municipi bagenc es converteix en el primer de l'estat en utilitzar les plaques Stolpersteine per homenatjar les víctimes

 

Notícia publicada a: Regió 7 (9 d'abril de 2015)

Neus Ampliar imatge
08/04/2015

El Govern de la Generalitat de Catalunya considera que en reconeixement de la seva lluita i de la seva trajectòria vital cal commemorar, el 2015, l’Any Neus Català amb motiu del centenari del seu naixement.

65 Registres trobats.
<Pàgina  1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | >