Saltar a continguts

Ass. Triangle Blau

Navegació

Menú principal

Notícies diverses

08/05/2018
Projecte Verkami del Brigadista Irlandès que va creuar l'Ebre amb una senyera

 

Retrat Ampliar imatge

Realitzar un retrat del Brigadista Internacional M. O'Riordan per al Museu de la Guerra Civil de Gandesa al 80è aniversari Batalla de l'Ebre

Aquest 26 de maig, la Comissió de la Dignitat farà lliurement a l’Espai de la Guerra Civil a Gandesa d’un quadre molt especial en ocasió del 80è aniversari de la Batalla de l’Ebre. Pintat per l’artista Pere Piquer –molt vinculat al Procés–, recull el moment en què el membre de la Columna Connolly, Micheál O’Riordan, de la 15à Brigada de les Brigades Internacionals, va creuar l’Ebre, a Vinaixa, a la matinada del 25 de juliol de 1938, portant una senyera a l’espatlla.

La Comissió no vol deixar passar aquest 80è aniversari sense honorar aquell gest, que si bé és llunyà en el temps, no ho és en l’esperit, ara que Catalunya necessita, un cop més, de l’ajut internacional per tal d’assolir els seus anhels.

Us demanem que considereu la possibilitat de fer una petita (o no tan petita) contribució a la campanya de Verkami que hi hem organitzat, amb la voluntat d’ajudar a portar a terme aquesta iniciativa de “crowdfunding”. En trobareu més informació a l’adreça: http://vkm.is/oriordan   (versió en anglès i català).

Enllaç:  Canpanya Verkami