Saltar a continguts

Ass. Triangle Blau

Navegació

Menú principal

Notícies diverses

15/02/2016
Triangle Blau s’uneix a les mostres de condol per la mort de la sra. Muriel Casals

 

Retrat Ampliar imatge

Triangle Blau, Associació per a la preservació i difusió de la memòria històrica, s’uneix a les mostres de condol per la mort, el diumenge 14 de febrer de 2016, de la sra. Muriel Casals, (QED), diputada de “Junts pel Sí” i expresidenta d’Òmnium Cultural.

Que el seu testimoni afable i conciliador, la seva fermesa democràtica i la seva lluita per una Catalunya millor ens sigui força i llum per al nostre present i futur. Gràcies per la teva lluita, Muriel, que és també la nostra!

 

“El procés cap a la independència és el camí de retorn a casa. Hi som molt a prop, ja gairebé es ve u la porta entreoberta. El principal missatge que voldria fer-vos arribar avui és traslladar-vos la nostra determinació de què farem tot els esforços per entrar-hi. Tots junts.”


“Ara és l'hora, més que mai. Compartim una mirada i una il·lusió. Compartim una esperança: que tot el que estem fent ens porti a un país millor. Fem-lo, fem el país millor que somniem pels nostres fills. Només depèn de nosaltres. Unitat, Urnes i Independència.”

Muriel Casals, 19 d’octubre de 2014