Saltar a continguts

Ass. Triangle Blau

Navegació

Menú principal

Activitats diverses recomanades

16/06/2019
18 de juny de 2019 : “75è aniversari de l’alliberament de París”. Homenatge a les persones que hi van participar i, en especial, a Lluís Martí Bielsa (Barcelona)

 

Llibre Ampliar imatge

Lloc i hora: a les 19 h, al Palau Centelles (Barcelona)

Baixada de Sant Miquel, 8 (Barri Gòtic)

 

Aquest acte és també un reconeixement a l'autor del llibre i altres persones que van lluitar contra el feixisme i que van participar en les accions d'alliberament de Paris durant la Segona Guerra Mundial, gesta de la qual enguany es compleix el 75 aniversari.

L’acte comptarà amb la participació de Javier Tébar, historiador i professor associat del Departament d’Història Contemporània i Món Actual de la Universitat de Barcelona; Carles Vallejo, president de l’Associació Catalana d’Ex-presos Polítics del franquisme i president del Consell de Participació del Memorial Democràtic; Cinta González Sentí, membre de l’Amical de les Brigades Internacionals i l’homenatjat Lluís Martí Bielsa. La presentació anirà a càrrec de Jordi Font Agulló, director del Memorial Democràtic. 

 

L’acte comptarà amb l'actuació musical del cantautor i poeta aragonès Ángel Petisme, que interpretarà els temes Los olvidados, Bufandas rojas i Canto a la libertad.