Saltar a continguts

Ass. Triangle Blau

Navegació

Menú principal

Activitats diverses recomanades

13/11/2018
10 de desembre, a les 19 h: Cine-fòrum ‘El silencio de otros’ a Barcelona

 

 

Cartell Ampliar imatge

Organitza: Memorial Democràtic

Lloc: Cinemes Girona. Carrer Girona, 175 (Barcelona)

El documental, guanyador del Premi del Jurat a la Berlinale 2018, revela la lluita silenciada de les víctimes del règim franquista que avui en dia continuen buscant justícia. Filmada durant sis anys, la pel·lícula acompanya les víctimes i els supervivents del règim a mesura que organitzen la coneguda com ’Querella Argentina’.

Després del passi, el públic assistent tindrà l’ocasió de debatre amb la seva directora, l’Almudena Carracedo, i amb la resta d’assistents.

L’activitat és gratuïta i l’aforament limitat.

Cal reservar prèviament per correu electrònic a: memorialdemocratic@gencat.cat o bé per telèfon de 10 a 14h, laborables, 936 347 368. 

 

16 de novembre de 2018 : Estrena del documental "El Silencio de otros" d‘Almudena Carracedo i Robert Bahar 

País: Espanya i Estats Units / Duració: 96 minuts / Gènere: Documental / Idioma: Castellà

Documental que mostra la lluita silenciada de les víctimes del llarg règim de Francisco Franco, que continuen buscant justícia en l’actualitat. Filmat al llarg de sis anys, amb un estil de cinema directe i intimista, la pel·lícula segueix a les víctimes i als supervivents de la dictadura a mesura que organitzen la denominada “Querella Argentina” i confronten un “pacte d’oblit” sobre els crims que van patir.

Enllaç:  Tràiler