Saltar a continguts

Ass. Triangle Blau

Navegació

Menú principal

Activitats diverses recomanades

03/09/2019
11 de setembre de 2019 : Acte institucional de la Generalitat i el Parlament de Catalunya(Plaça de Sant Jaume de Barcelona, 22 h.)

 

El Govern i el Parlament celebren la Diada Nacional de Catalunya amb l’acte “Tornarem”, dedicat als presos polítics i exiliats, a les migracions i a la resistència col·lectiva

El Govern i el Parlament celebraran conjuntament la Diada Nacional de Catalunya amb un acte institucional organitzat pel Govern que tindrà com a eixos principals la reivindicació de la resistència col·lectiva i la llibertat dels presos polítics i exiliats. Amb el títol “Tornarem”, l’espectacle farà referència al moment excepcional que viu Catalunya, tot commemorant efemèrides com els vuitanta anys del gran exili republicà o el centenari de la vaga de La Canadenca.

Creat i dirigit artísticament per Lluís Danés, l’acte tindrà lloc el proper 11 de setembre a la Plaça de Sant Jaume i començarà al voltant de les 22 hores amb la formació de gala dels Mossos d’Esquadra. Aquest cos de seguretat celebra enguany el seu tricentenari, la qual cosa el converteix en la policia civil més antiga d’Europa i Amèrica, ja que el 1719 les funcions de seguretat les exercien tradicionalment els militars.

A continuació, s’hissarà la senyera a la plaça Sant Jaume mentre el Cor Jove Nacional de Catalunya interpreta El Cant de la senyera.

Enllaç:  Programa