Saltar a continguts

Ass. Triangle Blau

Navegació

Menú principal

Activitats diverses recomanades

21/06/2013
Exposició “La Shoah a Europa” (2013) al MUME (22 de juny - 15 de setembre de 2013)
Cartell Ampliar imatge

Inauguració, Dissabte 22 a les 12h
Aquesta exposició està produïda pel Memorial de la Shoah de Paris.

En aquesta mostra es proposa una visió global de la Shoah a Europa des del naixement i creixement del nazisme fins al procés de Nuremberg. Amb un remarcat component pedagògic, a l’exposició s’hi pot fer un recorregut per les diferents etapes de la persecució dels jueus. També ofereix una visió general de les reaccions polítiques i militars dels estats i nacions en relació amb aquesta tragèdia.

L'exposició "La Shoah a Europa" (L'holocaust a Europa), produïda pel Memorial de la Shoah de París, es presenta al MUME. La mostra transmet la universalitat dels drets humans i la convicció que cap poble o grup social pot ser víctima de la intolerància, la discriminació, la xenofòbia i altres formes d'odi racial.

Aquesta exposició proposa una visió global de la Shoah a Europa des del naixement i creixement del nazisme fins al procés de Nuremberg. S’hi pot fer un recorregut per lesdiferents etapes de la persecució dels jueus. També s’ofereix una visió general de les reaccions polítiques i militars dels estats i nacions en relació amb aquesta tragèdia. L'exposició consta de 28 panells informatius sobre l'Holocaust a Europa, l'ascens dels nazis, la persecució i la matança de persones i les condicions infrahumanes de les víctimes. Ha estat organitzada pel Memorial de la Shoa i comissariada per Georges Bensoussan.