Saltar a continguts

Ass. Triangle Blau

Navegació

Menú principal

Triangle Blau : Associació per a la Preservació i Difusió de la Memòria Històrica

Benvinguts al nostre web!    

Triangle Blau, entitat signant de la Declaració Universal dels Drets Col·lectius dels Pobles (1999) i en funció dels seus Estatuts, es manifesta a favor del Dret a Decidir de Catalunya i lamenta profundament la repressió policial i judicial d’aquestes darreres setmanes, posant en perill drets humans i civils de bona part de la població de Catalunya (inclosos membres del Govern legítim de Catalunya i del seu Parlament), com és la llibertat d’expressió, de manifestació, d’associació, d’informació, de reunió, d’ensenyament, de protesta pacífica.

“Hem vist tancats a la presó homes plens de raó.

No, jo dic no, diguem no. Nosaltres no som d'eixe món.” Raimon - 1963

 

 

La distinció Fulla de Figuera de plata 2017, en la categoria d’entitats, per part de l’Ajuntament de Figueres ens omple de goig i ens anima a continuar endavant en la nostra tasca en la preservació de la memòria històrica, la defensa dels drets humans i dels valors de llibertat, tolerància, justícia i pau.

Volem agrair a TOTS els socis i amics de l’Associació la vostra col·laboració (opinions, suport, ajut...), perquè sense ella, no hagués estat possible iniciar l’any 2003 i fer avançar plegats, Triangle Blau. Moltíssimes gràcies! 

Novembre 2017 

Aquest web forma part de: Portal d'Entitats de Figueres