Saltar a continguts

Ass. Triangle Blau

Navegació

Menú principal

Triangle Blau : Associació per a la Preservació i Difusió de la Memòria Històrica

Benvinguts al nostre web!    

VOLEM QUE CATALUNYA SIGUI UN ESTAT INDEPENDENT EN FORMA DE REPÚBLICA!

Falten pocs dies pel Referèndum del diumenge 1 d’octubre. Pensant en les generacions que ens han precedit i en les del futur, us animem a no restar passius davant d’aquesta convocatòria democràtica. I amb il·lusió, respecte i civisme, participar-hi.

Us reproduïm uns fragments del President Puigdemont dels discursos de convocatòria i de la Diada d’enguany:

 

“Decidir  a  través  de  les  urnes,  escoltar  la  població,  acceptar  el  seu  veredicte.  Això  és democràcia.  Negar  aquest  dret  i tractar els  catalans  com  a  súbdits  al servei  d'un Estat que fabrica amenaces al mateix ritme que fabrica incompliments, això no és democràcia, això és una altra  cosa.”


“El Govern ja ho té tot a punt perquè el diumenge 1 d’octubre els catalans i les catalanes puguin anar a votar com han fet sempre, amb plena normalitat. Tant els que volen votar sí, com els que votaran que no. Les urnes són per tothom, pels que volen una Catalunya independent i pels que legítimament volen continuar formant part d’Espanya. Les urnes uneixen, no divideixen, perquè a les urnes hi cap tothom. El que divideix, el que degrada la democràcia és no deixar votar.”

La Junta (Setembre 2017) 

Aquest web forma part de: Portal d'Entitats de Figueres