Saltar a continguts

Ass. Triangle Blau

Navegació

Menú principal

Triangle Blau : Associació per a la Preservació i Difusió de la Memòria Històrica

Benvinguts al nostre web! MOLT BON ANY, A TOTHOM!   

Triangle Blau, entitat signant de la Declaració Universal dels Drets Col·lectius dels Pobles (1999) i en funció dels seus Estatuts, es manifesta a favor del Dret a Decidir de Catalunya i lamenta profundament la repressió policial i judicial d’aquests darrers mesos, posant en perill drets humans i civils de bona part de la població de Catalunya. 

La distinció Fulla de Figuera de plata 2017, en la categoria d’entitats, per part de l’Ajuntament de Figueres d'aquest mes d'octubre passat, ens omple de goig i ens anima a continuar endavant en la nostra tasca en la preservació de la memòria històrica, la defensa dels drets humans i dels valors de llibertat, tolerància, justícia i pau.

 

Volem agrair a TOTS els socis i amics de l’Associació la vostra col·laboració (opinions, suport, ajut...), perquè sense ella, no hagués estat possible iniciar l’any 2003 i fer avançar plegats, Triangle Blau. I us animem a participar el proper 11 de febrer de l'Assemblea anual de socis i de l'Acte anual de record i homenatge als exiliats.

Gener 2017 

Aquest web forma part de: Portal d'Entitats de Figueres